Ny Behandler

Bliv GoPatch Behandler

Tak for din interesse. Vi er meget glade for, at du overvejer at arbejde sammen med os.

Hvad er en GoPatch behandler?

En Gopatchbehandler er en behandler der benytter LifeWave teknologien i kombination med egen behandlingsform.

Smerte

Lidt om os.

GoPatch samarbejder kun med Danmarks dygtigste behandlere. Alle behandlere hos Gopatch bruger LifeWave teknologien i deres behandling som supplement. På mange af vores andre hjemmesider kan du læse mere om GoPatch.dk

Hvordan kan du få glæde af GoPatch.

Vores vigtigste formål er at levere kunder i din butik og det gør vi bl.a. ved at oprette en profil til dig på GoPatch.dk hvor kunderne selv finder din klinik. Det er i øjeblikket gratis da vi er i en opstarts periode ellers vil det kost 400 kr. om året. Men vi har mange andre hjemmesider som har til formål at levere kunder til din klinik.

GoPatch.dk ( Hovedside)  – 

Mange mennesker tror fejlagtig at det er Gopatch.dk der producerer og sælger Lifewave plastrene i Danmark. GoPatch er en sammenslutning af dygtige behandlere.

Det betyder dog at vi har ca. 400 besøg om dagen på siden GoPatch.dk.

Smerte-plaster.dk KLIK HER FOR AT SE EN SMERTEPLASTER ANMODNING

smerte-plaster.dk har vi ca. 200 personer, som beder om et smerteplaster pr. måned. Da vi får en del oplysninger af disse potentielle kunder, har vi mulighed for at råde og vejlede dem. Det betyder at vi i de fleste tilfælde sender ca. 80 % af disse kunder ud i de klinikkerne som er tilknyttet GoPatch.dk. Det er vigtigt at kunden får en god oplevelse.

Soveplaster.dk

soveplaster.dk har vi mellem 2-300 besøg pr. måned. Da vi ved at søvnproblemer kan have mange årsager sender vi også mange af disse kunder ud i klinikkerne.

Gopatcherhverv.dk/

GoPatcherhverv.dk sælger sundhedsordninger til virksomheder. Har du et ønske om at arbejde hos nogle af de lokale virksomheder, så kan vi hjælpe dig.

www.gopatchbehandler.dk/vidensdeling/

Vi har også vores forum som hedder ‘vidensdeling’. Her kan man selv bidrage med behandlings forslag eller blot finde oplysninger om behandlinger af forskellig art. denne side bliver kontinuerligt opdateret.

GoPatch Facebook

Desuden har vi en lukket Facebook side kun for behandlere. Her kan man stille spørgsmål, søge råd og vidensdele med kollegaer.

Hvad kræver vi af dig som Gopatch behandler.Kursus

Som grund regel skal du have en uddannelse som indeholder Anatomi, Fysiologi, sygdomslære og ellers have samme standard som en RAP registreret behandler. GoPatch afvikler kurser for vores behandlere. Du skal have adgang til LifeWaves produkter. Det betyder at du skal være kunde hos LifeWave. Så er du i gang

KLIK HER FOR AT REGISTRER DIG (kun hvis du er LifeWave distributør) – ellers klik her

 

Kontakt os på tlf. 32 17 20 54 alle ugen dage mellem 10-22