Ny Behandler

Bliv GoPatch Behandler

Tak for din interesse. Vi er meget glade for, at du overvejer at arbejde sammen med os.

Hvad er en GoPatch behandler?

En Gopatchbehandler er en behandler der benytter LifeWave teknologien i deres behandling.

Smerte

Lidt om os.

GoPatch samarbejder kun med Danmarks dygtigste behandlere. Alle behandlere hos Gopatch bruger LifeWave teknologien i deres behandling som supplement. På mange af vores andre hjemmesider kan du læse mere om GoPatch.

Hvordan kan du få glæde af GoPatch.

Vores vigtigste formål er at levere kunder i din butik og det gør vi bl.a. ved at oprette en profil til dig på GoPatch.dk hvor kunderne selv finder din klinik. Det koster kun 400 kr. om året. Men vi har mange andre hjemmesider som har til formål at levere kunder i din klinik.

GoPatch.dk ( Hovedside)  – 

Mange mennesker tror det er Gopatch.dk der producerer og sælger Lifewave plastrene i Danmark, men det er det jo ikke Det betyder dog at vi har ca. 300 besøg om dagen  på siden GoPatch.dk.

Smerte-plaster.dk - KLIK HER FOR AT SE EN SMERTEPLASTER ANMODNING

På denne side har vi Ca. 200 personer der beder om et smerteplaster pr. måned. Da vi får en del oplysninger af disse potentielle kunder har vi mulighed for at råde og vejlede dem til den rette behandling. Vi sender Ca. 80 % af disse kunder ud i  klinikkerne der er tilknyttet. Her kan de så få den rette behandling.

Soveplaster.dk

På denne side har vi mellem 6-700 besøg pr. måned. Da vi ved at et søvnproblem kan have mange årsager sender vi også mange af disse kunder ud i klinikkerne.

Gopatcherhverv.dk/

GoPatch erhverv sælger sundheds ordninger til virksomheder, så her kan du få mulighed for at arbejde hos de lokale virksomheder.

www.gopatchbehandler.dk/vidensdeling/

Vi har også noget vi kalder videns deling på vores hjemmeside. Her kan man selv bidrage med behandlings forslag eller blot finde oplysninger om behandlinger af forskellig art.

GoPatch Facebook

Desuden har vi en lukket Facebook side kun for behandlere. Her kan man stille spørgsmål, søge råd og vidensdele med kollegaer.

Hvad kræver vi af dig som Gopatch behandler.Kursus

Som grund regel skal du have en uddannelse som indeholder Anatomi, Fysiologi, og ellers have samme standard om en RAP registreret behandler. GoPatch afvikler kurser som starter op til foråret. (www.gopatch.dk/kurser) Kurserne bliver slået op på vores kursus side. Du skal have adgang til LifeWaves produkter. Det betyder at du skal være kunde hos LifeWave. Så er du i gang

KLIK HER FOR AT REGISTRER DIG (kun hvis du er LifeWave distributør) – ellers klik her

 

Kontakt os på tlf. 32 17 20 54 alle ugen dage mellem 10-22